Borrelen bij Burgemeester Jansen

Gezellig borrelen

met een hapje en een drankje

Gezellig borrelen in Tilburg

Bij Burgemeester Jansen aan de Piushaven in Tilburg kun je gezellig borrelen met een groep vrienden of met familie.  Ook veel bedrijven weten BJ te vinden voor een  bedrijfsborrel.

Geniet van een hapje en een drankje in onze gezellige kroeg met bruin café sfeer. Of neem plaats op ons ruime terras aan het water.

borrelhapjes van lokale leveranciers

Een borrel is niet compleet zonder een lekker borrelhapje erbij.  Bij biercafé Burgemeester Jansen serveren we diverse koude en warme borrelhapjes bij onze drankjes. Eenvoudig, maar van een uitstekende kwaliteit. Onze borrelhapjes kunt u de gehele dag door bestellen.

Gerechten kroeg burgemeester jansen tilburg blur

Al onze versnaperingen worden met zorg bereid en komen van lokale leveranciers. Zo halen we onze kazen bij de Walhoeve. Slagerij Lejeune levert onze vleesspecialiteiten. Het brood voor onze tosti’s komt van buurtbakker Bikken & Bakken. Onze bittergarnituren komen van Tra in Goirle.

Bekijk onze hapjeskaart.

Borrelen met kinderen

Burgemeester Jansen is een leuke kroeg in Tilburg om ook gezellig met je kinderen te borrelen. Er staan diverse tosti’s en bittergarnituren op onze kaart waar kleintjes van smullen. Kleurplaten en potloden zijn verkrijgbaar aan de bar.

Georganiseerde Proeverijen

Burgemeester Jansen organiseert regelmatig bier-, whisky- en jeneverproeverijen.  Via onze Facebook-pagina (en de krijtborden bovenaan de bar) houden we je op de hoogte van komende proeverijen.

Proeverij op aanvraag – voor bier, whisky of jenever

Wil je een proeverij bij Burgemeester Jansen organiseren? Wij verzorgen bier-, whisky-, en jeneverproeverijen op aanvraag. Je kunt bij ons een proeverij boeken voor groepen vanaf acht personen. Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@burgemeesterjansen.nl.

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.